Dobrodošli!

Izvođenje
građevinsko obrtničkih, instalaterskih radova i opremanje objekata

Tvrtka Eding  ima dugo iskustvo u obavljanju građevinsko obrtničkih radova i interijerskog uređenja, još od 1980. godine kao OOUR Opremanja objekata u sklopu poduzeća EXPORTDRVO.

Najveći dio radova u inozemstvu izvodili smo u zemljama Istočne Europe, Rusiji, Češkoj, Slovačkoj. Nastupali smo samostalno ili sa drugim građevinskim kućama iz zemlje (Industrogradnja, Tehnika, Ingra ...).

44

Godina

iskustva

Zašto nas odabrati?

Mi imamo potrebno
iskustvo, znanje i kreativnost

Naš sastav djelatnika u kojem se nalaze građevinari, ekonomisti i predstavnici drugih potrebnih struka garancija su kvalitetnog i stručnog pristupa izvođenju svih građevinsko obrtničkih i interijerskih radova.

Izvođenjem građevinsko obrtničkih i interijerskih radova vodeći računa o kvaliteti izvedenih radova, isporučujući kvalitetnu opremu, uređenjem poštujući visoke zahtjeve za stvaranjem udobnog, funkcionalnog, lijepog i sigurnog boravišnog prostora tvrtka EDING stekla je ugled u zemlji.

Za idealno spajanje namjene objekta, izgleda, cijene, raspoloživih sredstava i mnogih drugih zahtjeva potrebno je znanje, iskustvo, kreativnost i dobra informiranost o ponudi najkvalitetnijih materijala, tehnologije i opreme..

naša postignuća

200
broj projekata

50
investitora

Malo neobavezno

Red opuštanja, red posla i tako već dvadesetšest godina.

Ove godine smo preko Slovačke malo upoznali zapad Ukrajine :)

 

Kontakt

Kontaktirajte nas
s povjerenjem

Sjedište Zagreb
Froudeova 9
10000 Zagreb

eding@eding.hr

Poslovnica Split
Pujanke 24-89A
21000 Split

eding.st@eding.hr

EDING d.o.o. upisan u Trgovački sud u Zagrebu MBS Temeljni kapital: 1.236.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Članovi uprave društva: Mladen Mandić prokurist, Marko Pavlović direktor