Trenutno u izvođenju

upload_data/site_photos/m_img-18bf179f0ac2924c9c0aa7d189b93114-v.jpg

Međunarodni multikulturalni centar za djecu i mlade u TKONU

Investitor: SAVEZ ČEHA U REPUBLICI HRVATSKOJ Lokacija: Tkon

Izgradnja novih i zamjenskih građevina ugostiteljsko – turističke namjene ukupnog kapaciteta 60 ležajeva s pratećim prostorima.

Projektirani su: nova glavna zgrada kapaciteta 54 ležaja s kuhinjom i zajedničkim prostorima te novi vanjski tuševi, a na mjestu postojećih apartmana planirana je izvedba zamjenskih sa još 6 ležaja.

Pročitaj više
upload_data/site_photos/m_img_1126.jpg

Osnovna škola Ivana Rabljanina RAB

Investitor: PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA Lokacija: RAB

Dogradnja škole na JI pročelju postojeće škole kroz 3 etaže te rekonstrukcija postojećeg rasporeda učionica, sanitarnih i uredskih prostora prema novoj organizacijskoj koncepciji.

Pročitaj više
images/default.jpg

Osnovna škola "RUGVICA"

Investitor: Osnovna škola "RUGVICA" Lokacija: Rugvica

Rekonstrukcijom potkrovlja predviđeno je da su smješteni dodatni sadržaji u školi, (sanitarni čvorovi za učenike i nastavnike, knjižnica, 4 učionice, spremište, kabineti, hodnik) te dogradnja vanjskog evakuacijsko stubište. Rekonstrukcijom će se izvesti i drugi radovi na 1. katu i prizemlju koji su nužni za zaštitu od požara u dijelu stubišta i evakuacijskog.

Predviđeno je da projektirani dijelovi građevine zadovolje sve trenutačne zahtjeve energetske učinkovitosti u zgradarstvu kao što su udjeli obnovljivih izvora.

Zadržava se postojeća namjena građevine. Iako se rekonstrukcijom povećava broj učionica i kabineta, zadržava se postojeći broj učenika kao i smjena u kojima se održava nastava.

Pročitaj više
images/default.jpg

HOTEL LACROMA

Investitor: IMPERIAL RIVIERA D.D. ZA TURIZAM, RAB Lokacija: Dubrovnik, Babin Kuk

Restoran MOMENTI  - nadogradnja postojeće terase, njeno zatvaranje i dijelom pripajanje restoranskom unutarnjem prostoru, a dio zatvorena unutarnja terasa, a ostatak krova je natkrivena terasa sa zelenim krovom.
Mezzino bar                - postavljanje modularnog objekta kontejnerskog tipa na vanjsku terasu sunčališta, zatvaranje unutarnjeg Pool bara te uređenje unutarnjeg bazena hotela Lacroma
Wellness                     - u postojećem wellnessu oplemenjujemo postojeći prostor sa novim design-om interijera tretmanskih soba
Lobby bar                   - promjena oblika šanka odnosno postojeći šank sa tehnologijom, zamjena postojećeg poda sa novim kamenim pločama ispod šanka te radovi na vanjskoj terasi lobby bara za potrebe ugradnje tipske pergole

 

Pročitaj više
images/default.jpg

Turističko naselje AFRODITA

Investitor: SUNCE HOTELI D.D. Lokacija: Tučepi

Radovi zamjene podnih i zidnih obloga, zamjene unutarnje stolarije, uklanjanje djelomično ili u potpunosti postojećih nenosivih pregradnih zidova, uklanjanje postojećih spuštenih stropova izvedba novih nenosivih pregradnih zidova i pregrada, izvedba spuštenih stropovau kupaonicama paviljona i na mjestima novih trasa istalacija, zamjena instalacija te uređenje prostora prema novim zahtjevima i potrebama korisnika

Pročitaj više